2009. március 8., vasárnap

Játék!

Vasárnap este meglett az 500.-ik látogató (ha jól számoltam akkor Szegedről jött), tehát itt az ideje a beígért játéknak!

Feltételek: Hagyjatok egy kommentet ennél a posztnál (és ha van időtök pár mondatban kifejteni, hogy miért szerettek idejárni, miről olvasnátok még, stb azt külön megköszönném ) és linkeljétek be ezt a posztot a blogotokra. Jövő vasárnap délután négykor zárom a játékot, kiírom a neveket papírra, aztán a kislányom majd kihúzza a sapkájából a szerencsés nyertest.

És hogy mi az ajándék?

Gyöngyékszer, a nyeres kívánsága alpján lehet karkötő, fülbevaló, vagy lánc is, olyan színben amilyet szeretne. Ezt viszont el is kell készítenem, úgyhogy másnap még nem kell várnia postást a csomaggal, de igyekezni fogok. :-)
Köszönöm hogy jöttetek és remélem jöttök ezután is, szeretttel várlak titeket: Moira/Anna

3 megjegyzés:

lificke írta...

Szia!
Nem vagyok egy "törzslátogató", csak véletlenül keveredtem ide, de gratulálok a receptekhez! Nagyon tetszenek, néhányat le is mentettem magamnak! Az különösen szimpatikus, hogy zömében egyrészt gyorsan és pepecselés nélkül elkészíthetőek, másrészt sok bennük a zöldség és a szárnyas hús. :) Hajrá továbbra is!

Moira írta...

Szia!
Örülök, hogy idekeveredtél, gyere máskor is!
Igyekszem olyan recepteket felrakni ide, amiket gyorsan össze lehet dobni, ugyanis a kislányom mellett (plusz ugye dolgozom is) nem sok időm van. Amennyire lehet igyekszem egészséges ételeket főzni, meg szeretem átvariálni a megszokott recepteket a saját izlésünkre.
Mivel egyenlőre úgy néz ki, hogy csak te írtál ide, ha vasárnap délutánig nem ír más, akkor kapod az ajándékot, úgyhogy majd nézz még vissza.
Moira

vezonta írta...

Szia Moira!
Azért szeretem a receptjeidet, mert teljesen az ízlésemnek valók.
Jópár receptedet kipróbáltam már, és van olyan étel is, amit rendszeresen főzök azóta.
köszi:)